Blog se Světlanou Mihulovou

Chcete dostávat upozornění na naše aktuální články e-mailem? 


Jaro je obdobím znovuzrození, a to platí i pro naši pleť. Po zimních měsících, kdy byla vystavována chladu, mrazu a suchému vzduchu, je pleť unavená, mdlá a dehydratovaná.

Obličejová jóga je skvělý způsob, jak přirozeně omladit a zpevnit pleť bez nutnosti chirurgického zákroku. Existuje však mnoho různých cviků, které se zaměřují na různé oblasti a problémy. Abyste dosáhli co nejlepších výsledků, je důležité vybrat si cviky, které odpovídají vašim individuálním potřebám.

Obličejová jóga je kombinace cviků, masáží a relaxačních technik, které mají za cíl posílit obličejové svaly, zlepšit krevní oběh a lymfatický systém, uvolnit napětí v obličeji.

Krása a zdraví pleti jsou pro nás všechny důležité. Ačkoliv existuje mnoho kosmetických výrobků a procedur, které slibují zlepšení vzhledu pleti, stále více lidí hledá přirozený a udržitelný přístup ke kráse. Jedním z těchto přístupů je obličejová jóga – cvičení zaměřené na posílení obličejových svalů a snížení vrásek bez nutnosti používání...

Pravidelnost je klíčová pro dosažení účinných výsledků obličejové jógy. Doporučujeme cvičit obličejovou jógu každý den, nebo minimálně třikrát týdně, abyste udrželi svaly obličeje aktivní a získali trvalé výsledky. Stejně jako u jakékoliv jiné formy cvičení, konzistence je zásadní.